Leden CNV Vakmensen stemmen in met resultaat cao Banken

In de afgelopen weken hebben leden en niet-leden kunnen stemmen over het onderhandelingsresultaat voor de cao Banken. Een ruime meerderheid van de leden heeft voor het resultaat gestemd. Dit betekent dat we het resultaat kunnen ondertekenen namens CNV Vakmensen. We hebben de uitslag aan werkgevers meegedeeld.

Hoe er gestemd is   

Er konden deze keer ook niet-leden mee stemmen. Deze stemmen tellen niet mee voor de uiteindelijke uitslag maar geven wel een indicatie.
De tegenstemmen hadden vooral te maken met de hoogte van de loonsverhoging. Veel mensen vonden het resultaat te weinig. Maar er waren ook mensen die graag hadden gezien dat de diversiteitsdag was ingevoerd. Dat is niet gelukt.
Uiteindelijk was ook met de stemmen van de niet-leden erbij, een meerderheid voor het resultaat. We hebben wel aan de werkgevers doorgegeven dat niet iedereen enthousiast is over het resultaat en wat het commentaar was.

We houden je op de hoogte 

De cao-teksten zullen nu aangepast worden met dit resultaat. Zodra dat klaar is, zullen we je dat laten weten.

Wil je ook meepraten? 

Het hele cao-traject kun je teruglezen op de cao-pagina. En wil je een volgende keer -als kaderlid- actief betrokken zijn bij de cao-onderhandelingen, dan hoor ik dat graag van je. Meld je aan door mij een e-mail te sturen.

Voor nu wens ik je goede feestdagen!

Klazina Tulner, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2248 6274 / k.tulner@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error