InsingerGilissen - Bod te laag, petitie gestart. Doe mee en teken de petitie!

Tijdens de grote medewerkersbijeenkomst op dinsdag 12 maart jl., heb ik jou en je collega’s bijgepraat over het bod van InsingerGilissen. InsingerGilissen biedt een loonsverhoging van € 3000 structureel, pro rato op basis van 40-urig contract per 1 juli 2024.

Op de bijeenkomst, waarbij zowel fysiek als via virtuele kanalen meer dan 100 collega's aanwezig waren, is opnieuw gebleken dat de werkdruk binnen InsingerGilissen buitensporig hoog is. Bovendien werd de extra waardering die geboden werd, met name in financiële zin, door de medewerkers in de lagere en middeninkomens als ontoereikend ervaren.

Petitie gestart

We hebben goed naar jou en je collega’s geluisterd en hebben, samen met collega vakbond FNV, een petitie opgesteld voor het behoud van koopkracht door het herstel van koopkrachtverlies en van werk-privébalans door het proactief verlagen van de werkdruk.

Vul deze uiterlijk 28 maart 2024 zo volledig mogelijk in. Bij het aanbieden van de petitie zullen alleen je naam en achternaam zichtbaar worden.

Doe mee!

Een signaal is sterker als deze zo breed mogelijk wordt gedragen. Daarom is het tekenen van de petitie door zoveel mogelijk mensen belangrijk. Lees de tekst van de petitie goed door en vul deze zo volledig mogelijk in.

Stuur deze nieuwsbrief met een korte persoonlijke boodschap door naar je collega’s in je team of op je afdeling. Download de QR code en stuur deze via Whatsapp naar je collega’s.
De QR-code tref je aan in de bijlage van deze nieuwsbrief.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl Samen staan we sterker! Hopende jullie voldoende geïnformeerd te hebben.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. 

Abel Smit
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 1871 0579
E: ab.smit@cnvvakmensen.nl