Nieuwe cao Tentoonstellingsbouw

Zo midden in de zomer is hier een nieuwsbrief vanuit CNV Vakmensen. Deze nieuwsbrief heeft een aantal belangrijke zaken. Allereerst is er een wisseling van bestuurder. Daarnaast vraagt CNV Vakmensen jouw aandacht voor de komende cao onderhandelingen.

Wisseling van de wacht

CNV Vakmensen deelt mee dat er een wisseling van bestuurder zal plaatsvinden per 1 augustus 2023.

Roel van Dijk zal deze sector gaan verlaten en zijn aandacht richten op een andere  sector. Tossif Alvi zal zijn plaats innemen en jouw belangen gaan behartigen voor de sector Tentoonstellingsbouw.

Cao

Na de zomer zullen wij de onderhandelingen voor een nieuwe cao op gaan starten. Daarbij vragen we input van jou. Wat wil jij dat wij regelen?

  • Daarbij is de vraag hoe lang de cao moet gaan lopen.
  • Hoeveel loonsverhoging is reëel voor deze sector?
  • Wat wil je naast het loon nog meer geregeld hebben?

Laat ons weten wat jij wilt. Jouw wensen doen er toe en nemen we, indien mogelijk, mee in de voorstellen. Als je op deze link klikt, dan kan je antwoord geven op onze enquête voor de cao. Dit kan tot en met 23 augustus 2023.
Stuur deze ook vooral door naar andere collega’s, ook naar collega’s die geen lid zijn. Voor ons het is het alleen maar goed om te weten wat er speelt op de werkvloer.
Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt, dan kun je de link van de enquête terugvinden op de website (zie hieronder).

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen: Cao Tentoonstellingsbedrijven (cnvvakmensen.nl)

Tot slot

CNV Vakmensen wenst Tossif heel veel succes in deze sector. CNV Vakmensen heeft er alle vertrouwen in dat de Tentoonstellingsbouw in goede handen is bij Tossif. Wij wensen jou een goede zomer toe; rust uit en geniet van de vrije tijd.

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben, of is er een situatie op werk waar je contact over wil hebben? Schroom dan niet om contact op te nemen via de onderstaande contactgegevens!

Tossif Alvi
Bestuurder CNV Vakmensen
E t.alvi@cnvvakmensen.nl
M 06 8192 0379

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error