Vind jij de cao van Carglass ook belangrijk?

Per 1 juni 2024 loopt jullie cao af en gaan wij weer onderhandelen over een nieuwe cao voor de medewerkers van Carglass. Jouw input en mening is van belang voor het afspreken van een goede cao. Deel jij jouw input?

Een nieuwe cao voor de medewerkers van Carglass

De huidige cao van Carglass loopt nog tot 1 juni 2024. Op korte termijn starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao. CNV Vakmensen en FNV gaat op 24 april, 21 mei en 3 juni 2024 in gesprek met jullie werkgever om te komen tot een nieuwe cao.

Tijdens een digitale ledenvergadering komen we graag met jullie in gesprek over onderwerpen die jullie bij de komende cao-onderhandelingen graag besproken zien. De input die we krijgen tijdens de ledenvergadering nemen we mee naar de cao-tafel. Kom vooral naar de digitale ledenvergadering om mee te praten en te denken over de inzet voor het komend cao-traject.

Digitale ledenvergadering 

De digitale ledenvergaderingen worden gezamenlijk gehouden door CNV Vakmensen en FNV op 25 maart 2024 om 19:00 uur. Ook niet-leden zijn welkom tijdens deze bijeenkomst!

Deelnemen kan via de volgende link: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vul de enquête in

Jullie input voor het cao-traject is belangrijk. Alleen als we voldoende input hebben, kunnen we de belangen van alle leden goed vertegenwoordigen. Klik HIER om naar de digitale enquête van CNV Vakmensen te gaan. De enquête staat open tot uiterlijk 1 april 2024. 

Oproep voor nieuwe kaderleden voor CNV Vakmensen

Om jullie belangen goed te behartigen aan de cao tafel, is het belangrijk dat de vakbondsbestuurder weet wat er speelt op de werkvloer. Een kaderlid fungeert als de ‘’oren en ogen’’ van de vakbondsbestuurder. Jij weet immers wat er speelt op de werkvloer. Bij Carglass zijn wij op zoek naar nieuwe kaderleden. Wil jij direct input leveren op het cao-proces en opkomen voor goede arbeidsvoorwaarden voor jouw collega’s? Meld je dan aan als kaderlid. Wil je meer weten als kaderlid? Klik dan hier: Informatie voor kaderleden en vrijwilligers | CNV Vakmensen.

Ga met collega's in gesprek over een lidmaatschap van CNV Vakmensen

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers van Carglass betrokken worden in het cao-proces. Hoe meer leden, hoe beter de afspraken in jullie cao. We vragen jullie daarom om met jullie collega’s in gesprek te gaan over een CNV Vakmensen lidmaatschap.

De voordelen van het lidmaatschap en de aanmeldlink vind je hier: Sluit je aan | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen.

Vragen of opmerkingen? 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met één van de kaderleden of met de vakbondsbestuurder. Op de cao-pagina van Carglass kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao: Cao Carglass | CNV Vakmensen.

Mede namens Rob van der Vlugt (kaderlid CNV) en Gerald Maenen (bestuurder FNV). 

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 28866512
s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl