Cao Sport: Onderhandelingen gaan van start

Binnenkort starten de onderhandelingen voor de cao Sport en wij hebben gekozen voor een inzet die vooral gericht is op loon en koopkracht herstel.

Voorstellenbrief bonden

In de bijlage onderaan de nieuwsbrief tref je de voorstellen van de vakbonden aan. Wij hebben gekozen voor een gezamenlijke voorstellenbrief om snel tot een resultaat te kunnen komen. Wij hopen dat werkgevers onze oproep voor een loonsverbetering in de sector serieus nemen en beseffen dat dit ook nodig is voor het draagvlak van deze cao als we een aantrekkelijk sector willen zijn waarin mensen met passie willen werken.

Eerste onderhandelingsronde

Op 14 september is de eerste ronde en we hopen dat we in goed overleg eruit zullen komen, maar als de werkgevers niet over de brug komen zullen we genoodzaakt zijn een actietraject te starten, waarbij rekenen op jullie bereidheid om hier aan mee te werken.

Meepraten en reageren

Als CNV Vakmensen kunnen we de ondersteuning vanuit de achterban goed gebruiken. Laat je horen, maak je mening kenbaar op de cao-pagina. Het gaat immers om jouw cao. Op de cao-pagina kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Klik hier om naar de cao-pagina te gaan. Krijg je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.vakmensen.nl/caos en klik bij de S op Sport (WOS).

Maak een collega lid!

Wijs je collega op dit aanbod. Maak hem of haar lid en ontvang een cadeaubon van € 20, =. Ga naar cnv-ledenwerven.nl om een collega lid te maken. Een mooi aanbod en nu misschien wel belangrijker dan ooit.

Tot slot

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben, of is er een situatie op werk waar je contact over wilt hebben? Schroom dan niet om contact op te nemen via de onderstaande contactgegevens!

Willem Kruithof
Bestuurder CNV vakmensen
M 06 5160 1998
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error