Alle afspraken op een rij; de nieuwe cao ABN AMRO is klaar

We zijn blij dat we je kunnen vertellen dat de tekst van de nieuwe cao ABN AMRO klaar is en beschikbaar voor jou en je collega's.

Afspraken goed in de cao

CNV Vakmensen heeft samen met de andere bij de cao betrokken bonden en de bank vanaf november gewerkt aan de juiste verwoording van de gemaakte afspraken in de cao. Dat duurde langer en was meer werk dan we vantevoren hadden gedacht en gehoopt, maar de nieuwe cao is er nu dan toch.

Je vindt de cao-pagina op onze website

Op de website van CNV Vakmensen vind je de nieuwste tekst op de cao-pagina van ABN Amro.
Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan kan je niet op de link klikken. Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ ABN AMRO in het zoekveld.

Als je wilt dat ik je de cao mail, stuur mij dan een email via a.bulsink@cnvvakmensen.nl
Heb je een vraag over de cao? Ook dan kun je me mailen.
Dat geldt natuurlijk ook voor andere vragen over je werk en inkomen.

CNV Vakmensen is er voor jou

Nu de cao-tekst is afgerond, kunnen we ons weer bezig houden met andere onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de overgang naar het nieuwe pensioencontract. Wij vinden het belangrijk dat jij betrokken bent bij belangrijke keuzes die jouw werk of inkomen aangaan. Daarom sturen we je updates waar en zodra dat mogelijk is. De kaderleden/ambassadeurs van CNV Vakmensen helpen mij daarbij. Heb jij ook zin om mee te doen? Laat het me weten. We kunnen jou alleen maar goed vertegenwoordigen als we weten wat jij wilt!
Wil je eerst iets meer weten over actief meedenken bij CNV Vakmensen? Mail of bel me. Mijn gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

CNV Vakmensen is er ook voor je collega's

Heb je het wel eens met je collega's over wat de vakbond, wat CNV Vakmensen doet voor jou en de andere medewerkers van de bank? Willen jouw collega's graag van jou weten wat er is afgesproken? Afspraken komen er niet vanzelf. Daar moeten we veel voor doen. Goede afspraken komen er ook niet vanzelf. De beste afspraken komen er als meer medewerkers van ABN AMRO zich aansluiten bij CNV Vakmensen.
Wijs je collega op de voordelen van het lidmaatschap. En extra voordelig is het dat de bank het eerste jaar contributie betaalt; met direct alle voordelen van het lidmaatschap!
Ga naar www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/word-lid-via-de-kortingsactie-van-je-werkgever/Aletta Bulsink
onderhandelaar CNV Vakmensen
a.bulsink@cnvvakmensen.nl
06-204 71 888