Word lid via de kortingsactie van je werkgever

Als lid van CNV Vakmensen ben je zeker van professionele ondersteuning in je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien heb je zelf invloed op jouw arbeidsvoorwaarden. Maak kennis met de vakbond en profiteer van de voordelen.

Kies jouw kortingsactie!

Word lid met korting

Sommige werkgevers betalen gedeeltelijk mee aan jouw lidmaatschap door een kortingsactie. Word je voor het eerst lid van CNV? Dan vergoedt je werkgever (een deel van) jouw contributie. Kies bij het inschrijven hieronder de actie die voor jou geldt.

Word lid in de Maand van de Vakbond

In mei is de Maand van de Vakbond van de DeutscheBank. De werkgever biedt de eerste 20 leden 1 jaar gratis vakbondslidmaatschap aan. Je betaalt in het eerste jaar geen contributie omdat je werkgever deze kosten dekt. Vanaf het tweede jaar betaal je maandelijks contributie.

Word lid tijdens de looptijd van je cao

Word je lid tijdens de looptijd van je cao? Gedurende de looptijd van je cao biedt je werkgever 1 jaar gratis vakbondslidmaatschap aan. Je betaalt op een van de volgende manieren:

  • Contributie vanaf tweede jaar
    In het eerste jaar van je lidmaatschap incasseren wij geen contributie van je rekeningnummer. Je betaalt contributie vanaf het tweede jaar.
  • Contributie achteraf declareren
    Je start met contributie betalen zodra je lid wordt. Na een jaar informeert CNV je over het declareren van de eerstejaars-contributie bij je werkgever.

Hier vind je alle inkomensgroepen en bijbehorende contributies op een rij.

Kies jouw werkgever-kortingsactie

Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None

Je geboortedatum

Gegevens over je werk
Error
None
Error
None
Gegevens voor betaling
Error
None
Dit lid is opgegeven door (aanbrenger ontvangt een cadeaubon van € 20)
Error
None
Error
None