Word lid via de kortingsactie van je werkgever

Als lid van CNV Vakmensen ben je zeker van professionele ondersteuning in je werk en je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien heb je zelf invloed op jouw arbeidsvoorwaarden. Maak kennis met de vakbond en profiteer van de voordelen.

Lid worden met korting

Met sommige werkgevers hebben we kortingsacties afgesproken. Als je voor het eerst lid wordt van de vakbond, vergoedt jouw werkgever (een deel van) jouw contributie van een bepaalde periode. In het formulier hieronder kun je aangeven om welke actie het gaat.

CNV Vakmensen berekent de contributie op basis van draagkracht: het contributietarief hangt af van je inkomen. Deze solidariteit zorgt dat het vakbondslidmaatschap voor iedereen toegankelijk is. Is er met jouw werkgever een kortingsactie afgesproken? Dan is voor jou de contributie tijdens de looptijd van deze actie anders. Zo wordt er bij de actie maand van de vakbond het eerste jaar niet geïncasseerd van je rekeningnummer.

Na afloop van de actie betaal je maandelijks contributie. Hier vind je alle inkomensgroepen en bijbehorende contributies op een rij.

Kies jouw werkgever-kortingsactie

Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None

Je geboortedatum

Gegevens over je werk
Error
None
Error
None
Gegevens voor betaling
Error
None
Dit lid is opgegeven door (aanbrenger ontvangt een cadeaubon van € 20)
Error
None
Error
None