Werkgevers verbeteren cao-eindbod Particulier Kaaspakhuisbedrijf: van 7% naar 9%

De actievoerende werknemers bij Bouter Cheese in Culemborg hebben het voor elkaar gekregen: 2% extra loonsverhoging. En meteen ook voor alle werknemers in de cao Particulier Kaaspakhuisbedrijf. De werkgevers hebben het cao-eindbod namelijk verhoogd van 7% naar 9%. Actievoeren loont, dat blijkt maar weer! We leggen het nieuwe eindbod nu voor aan de leden.

Vorige week hebben de werknemers bij Bouter Cheese in Culemborg al 3 dagen gestaakt. Terwijl deze week een nieuwe 3-daagse staking gaande was, kwamen de werkgevers met een beter eindbod. Ze hebben het bod met 2% verhoogd, van 7% naar 9%. En dat met terugwerkende kracht, per 1 januari 2023. Het gaat om een cao van 1 jaar.

Dit geldt voor de lonen met een maximum van 54.000 euro bruto op jaarbasis. Dit is exclusief variabele toeslagen en ploegentoeslag, maar inclusief vaste componenten zoals een eindejaarsuitkering of vakantiegeld. 

In het eindbod staat verder nog:
  • de bhv-vergoeding gaat omhoog met 7% 
  • op vrijwillige basis kunnen werknemers de arbeidsduur verlengen tot maximaal 40 uur per week

Breng je stem uit 

De verhoging van het loonbod met 2% is volgens ons een goede verbetering. Daarom leggen wij dit verbeterde eindbod positief voor aan de leden. De medewerkers van Bouter Cheese A-ware hebben inmiddels ingestemd. Het eindbod vind je in de bijlage.

Seperaat ontvang je van ons een nieuwsbrief waar de leden van CNV Vakmensen hun stem kunnen uitbrengen over het onderhandelingsresulaat. Je kunt als lid digitaal eenmaal je stem uitbrengen door VOOR of TEGEN te stemmen. 

Vragen of opmerkingen?

Alle informatie is ook te vinden op de cao-pagina. Daar kun je ook reageren en je vragen stellen. 

Nog geen lid? Meld je zo snel mogelijk aan via onze website. Samen staan we sterk!

Henk Jongsma
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 22 38 30 73
E: h.jongsma@cnvvakmensen.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error