Voorstellenbrief nieuwe cao Hochwald

De afgelopen weken hebben we alle input van de ledenvergaderingen besproken en een voorstellenbrief opgesteld voor de nieuwe cao.
Tijdens de goedbezochte ledenvergaderingen werden er een aantal vragen gesteld en waren er goede discussies over de belangrijke zaken voor de komende cao.

Voorstellenbrief

Alle input hebben we vervolgens met de kaderleden besproken en daaruit is een voorstellenbrief opgesteld. Die is naar de directie van Hochwald gestuurd en ook toegevoegd aan deze nieuwsbrief. Op donderdag 11 april starten de cao-onderhandelingen in Bolsward en we gaan ons volop inzetten voor onze leden om een goede cao te bewerkstelligen.

De cao online

Je kan het cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Ga hier naar de cao-pagina
Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen mail adres van jou. Wil je in het vervolg ook de nieuwsbrief digitaal (dus sneller) ontvangen? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan. 

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we met elkaar voor. Als gewaardeerd CNV-lid heb jij de unieke mogelijkheid om anderen ook te laten profiteren van onze voordelen. Met jouw collega, vriend of familielid erbij staan we sterker. Maak daarom een ander lid en ontvang een cadeaubon van € 20. Het nieuwe lid betaalt slecht € 24 voor de eerste 6 maanden.klik hier om iemand lid te maken Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

Als er verder nog vragen en/of opmerkingen zijn kunnen jullie mij ook mailen of bellen.

Auke Wietze Bosma
bestuurder CNV Vakmensen
M:06 8192 0453
E: a.bosma@cnv.nl 

Downloads