Update cao- onderhandelingen cao Kaaspakhuisbedrijf

Dinsdag jl. heeft de eerste onderhandelingsronde voor de cao Particulier Kaaspakhuisbedrijf plaatsgevonden. De werkgevers hebben aangegeven, bij voorkeur, alleen afspraken over het loon te willen maken. Op deze insteek van de werkgevers gaan wij ons beraden.

We hebben namelijk niet voor niets onze voostellen gedaan. Wij vinden het belangrijk dat we niet alleen afspraken maken over loon maar ook over andere secondaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vinden het belangrijk dat werknemers gezond hun werk kunnen blijven doen, een goede vergoeding krijgen voor het werken op onregelmatige tijden en dat jongere werknemers gelijkwaardig betaald worden.

Volgende onderhandeling

Op dinsdag 20 februari praten we verder. Dan zullen wij bij de werkgevers aangeven welke voorstellen voor ons blijven staan.

Contact met leden in bedrijven

Om onze positie in de kaas te versterken hebben we leden nodig die zich willen inzetten voor het CNV. Stuur mij een reactie als jij dit ook belangrijk vindt.

Alle informatie is ook te vinden op www.cnvvakmensen.nl. Ga naar het kopje cao en tik in het zoekveld kaas in. Je komt nu op de cao-pagina particulier kaaspakhuisbedrijf waar deze nieuwsbrief ook te vinden is. Of klik op deze link om direct op de cao-pagina te komen.

Maak je collega lid. Meld hem of haar aan op www.cnvvakmensen.nl. Samen staan we sterk.

Henk Jongsma
Bestuurder CNV Vakmensen
E:  h.jongsma@cnvvakmensen.nl
M: 06 2238 3073

 

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error