Start cao-onderhandelingen Crown Van Gelder

Op dinsdag 11 januari zijn we gestart met de onderhandelingen voor een nieuwe cao bij Crown Van Gelder. De huidige cao verliep namelijk op 31 december 2021.

In aanloop naar de onderhandelingen hebben we bij jullie opgehaald wat jullie belangrijk vinden. Wat moet zeker besproken worden tijdens de onderhandelingen? Wat moet anders? Wat vinden de leden? Jullie werken uiteindelijk met de cao en daarom is jullie mening het belangrijkste.

Op basis van jullie reacties en onze arbeidsvoorwaardennota zijn we gekomen tot een voorstellenbrief. Die hebben we ook als bijlage toegevoegd.

We zijn de onderhandelingen gestart met een toelichting van Crown Van Gelder. Er is uitleg gegeven over de huidige situatie binnen Crown Van Gelder. Vervolgens heeft Crown Van Gelder haar voorstellen toegelicht. Het gat tussen onze voorstellen en de mogelijkheden van Crown Van Gelder is op dit moment erg groot. Of dat gat nog kleiner – en later zelfs acceptabel kan worden, moet de toekomst uitwijzen. De volgende onderhandelingsronde staat in ieder geval gepland op 8 februari 2022. Dan gaan we weer met elkaar om de tafel zitten.

De cao delegatie bestaat uit CNV Vakmensen, FNV Industrie en de kaderleden van deze bonden. Aan tafel zitten onze kaderleden Frans de Haan (CNV), Ronald van de Berg (CNV), André Prent (FNV) en Andre Geluk (FNV).
Spreek gerust één van de kaderleden aan als je vragen hebt of als je lid wilt worden van de vakbond. Juist nu is dat extra belangrijk omdat je als lid invloed kunt uitoefenen op de cao onderhandelingen. Het is jouw cao, claim het!

Heb je vragen aan mij? Stel die dan ook gerust. Dat kan via onderstaande contactgegevens of neem eens een kijkje op de cao-pagina waar je ook kunt reageren en meepraten. Klik HIER om naar de cao-pagina te gaan.

Tot gauw!

Münire Manisa
Bestuurder CNV Vakmensen
M; 06 3449 7450
E: m.manisa@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error