Ledenraadpleging McCain

Op 14 september 2023 was de ledenraadpleging bij McCain. Er zijn 2 sessies gehouden.

We zijn positief dat McCain tijd en ruimte voor de ledenraadpleging beschikbaar heeft gesteld. Het was daarnaast mooi om te zien dat jullie als medewerker de tijd hebben genomen om te laten weten wat er bij jullie speelt en wat jullie belangrijk vinden voor de nieuwe cao. Het leverde goede discussies en mooie voorstellen op. De onderwerpen die o.a. besproken zijn: loon, TIP (Team Incentive Plan), arbeidsomstandigheden, ontwikkelmogelijkheden en seniorenregelingen.
Voor de onderwerpen pensioen en de stand van zaken van de inschaling van functies ontvangen jullie later een aparte nieuwsbrief.

Hoe nu verder?
De huidige cao loopt t/m 30 september 2023. De eerste onderhandelingsronde staat gepland op 12 oktober 2023. Jullie input en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen en FNV vormt de basis voor de voorstellenbrieven. Met de voorstellenbrieven geven we aan wat jullie belangrijk vinden en daarom terug willen zien in de nieuwe cao. De voorstellenbrieven zullen met de kaderleden besproken worden. De definitieve voorstellenbrieven sturen we daarna naar McCain. Uiteraard delen we de voorstellenbrieven ook met jullie. 

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in het cao-proces. Heb je tussentijdse vragen of opmerkingen? Benader dan de kaderleden of de onderstaande vakbondsbestuurders. Op de cao-pagina staan de laatste nieuwsbrieven over het cao-traject en kun je ook jouw vragen of opmerkingen plaatsen  McCain| CNV Vakmensen. Voor FNV-leden: zie de nieuwsbrief van de FNV-vakbondsbestuurder.

Maak je collega lid van de vakbond
Zet dit bericht door. We hebben elkaar straks hard nodig. Samen staan we sterk! Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Er is de mogelijkheid om de contributie financieel voordelig te laten verrekenen bij McCain. De contributie gaat namelijk van je bruto salaris af, zodat je uiteindelijk ongeveer de helft betaalt. Ga voor meer informatie, acties en voorwaarden naar: 
Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen 
of zie de FNV-website.

Voor nu willen we jullie bedanken voor jullie betrokkenheid en inzet!
CNV Vakmensen                                                                       FNV Voeding

Laura Vermeulen                                                                        Mark Klunder    

E: l.vermeulen@cnvvakmensen.nl                                             mark.klunder@fnv.nl

Kaderlid: Réne de Jong

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error