HERINNERING ONLINE bijeenkomst cao Gemaksvoedingindustrie

Donderdag 21 maart aanstaande is er van 20 tot 21 uur een digitale bijeenkomst om je te informeren over de ontwikkelingen van de nieuwe cao. De nieuwe cao krijgt vermoedelijk een looptijd van 1 jaar (van 1 april 2024 tot en met 31 maart 2025).

Samen met FNV Voedingsindustrie wordt tijdens de online bijeenkomst besproken hoe de onderhandelingen tot nu toe zijn verlopen. Tijdens het volgen van de digitale bijeenkomst is het mogelijk om vragen te stellen en om jouw opmerkingen aan de onderhandelingsdelegatie van de vakbonden kenbaar te maken.

Neem deel aan de digitale bijeenkomst via deze link:
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Ontvang je deze nieuwsbrief niet digitaal? Ga dan naar de cao-pagina via www.cnvvakmensen.nl/caos en type Gemaksvoedingsindustrie in het cao-zoekveld.
Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief om de link te gebruiken.

Samen sterk voor een betere cao

Zonder leden geen cao! Om een goede cao af te spreken, hebben wij jouw steun nodig. De beste steun is als je lid wordt van de CNV Vakmensen. Als CNV-lid sta je sterker en heb je meer invloed op de uitkomst van de cao-onderhandelingen. Samen met jou en alle andere CNV-leden kunnen wij opkomen voor betere arbeidsvoorwaarden, zodat jij en je collega's krijgen waar jullie recht op hebben. https://www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid

Meepraten over jouw cao

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Gemaksvoedingsindustrie kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao Gemaksvoedingsindustrie | CNV Vakmensen.

Namens de onderhandelingsdelegatie CNV-kaderleden,

René Jongen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5120 2961
E:  r.jongen@cnvvakmensen.nl