Voorstellenbrief cao NAK

Volgende week starten we met het cao-overleg met je werkgever. In aanloop daarnaar toe hebben we input opgehaald en heb ik afstemming gehad met de arbeidsvoorwaardencommissie. In deze cao-update ontvang je de voorstellenbrief waarmee we gaan onderhandelen.

Start cao-proces 

Aanstaande donderdag hebben we het eerste inhoudelijke gesprek over de cao NAK. Met je werkgever heb ik afgesproken dat we een week daarvoor de voorstellen zouden uitwisselen. Dat is gebeurd en in deze nieuwsrief tref je de voorstellen aan van het CNV.
Volgende week starten we eerst met het uitleggen en toelichten van de voorstellen en dan zullen we inhoudelijk in gesprek gaan. Ik ga ervoor om een resultaat te bereiken voordat de huidige cao is afgelopen. Om dat haalbaar te laten zijn hebben we ook vervolgdata ingepland en wel op 5 april en 8 april.

Na iedere onderhandeling zal ik een korte nieuwsbrief maken om jullie op de hoogte te houden van de voortgang van het proces.

Online cao

Op de cao-pagina kun je het hele traject op de voet volgen en ook actief meepraten. Reageren op nieuwsbrieven, of op anderen, en je vraag stelllen. Het laatste nieuws over de onderhandelingen ontvang jij ook per mail maar kun je hier altijd vinden. Ga naar de cao-pagina

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld NAK in.

Betrek je collega

Als vakbond kunnen we geen boodschappen voor je doen, je auto voltanken of je energierekening betalen. We kunnen wél een goede cao voor je afsluiten. De belangrijkste taak van vakbonden is het maken van afspraken over werk en inkomen namens de leden. Maar die goede cao komt er niet zomaar. Zonder leden is het moeilijk om goede afspraken te maken. Met elk nieuw CNV-lid worden we sterker en zijn we meer representatief bij je werkgever. Dit is de kern van ons werk, ook bij NAK.

Voor je collega die nog geen lid is hebben we daarom een aantrekkelijk aanbod.
Tijdelijk betalen nieuwe leden voor de eerste 6 maanden € 24 ,- voor het lidmaatschap. Als jij als lid een nieuw lid aanbrengt krijg jij van ons een cadeaubon van € 20,-. Voor meer informatie over onze campagne en hoe je je collega kunt inschrijven als lid klik hier
Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar: www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid/

En verder...

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over het cao-proces en over de voortgang. Mocht jij op dit moment vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met je.

Tot snel!

Niels Rook
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 81 41 91 61
E: n.rook@cnvvakmensen.nl 

Downloads