Eindbod stemming cao Groothandel Bloemen en Planten

CNV leden konden tot maandag 28 augustus hun stem uitbrengen over het eindbod van werkgevers.

Uitslag

Een nipte meerderheid van onze leden heeft voor het eindbod gestemd.  De tegenstemmers wezen het af met als voornaamste reden het loonbod. Deze is te laag en biedt niet genoeg compensatie voor de inflatie.  De leden van FNV hebben het aanbod afgewezen.
Nu er geen groot draagvlak is voor de nieuwe cao hebben  wij de werkgeversdelegatie VGB (Vereniging van groothandelaren in Bloemkwekerijproducten) op de hoogte gebracht van de uitslag. 

Wat is de volgende stap?

Op 14 september zullen we verder praten met werkgevers in een poging alsnog tot een nieuwe cao te komen. Zowel de FNV als CNV Vakmensen benadrukken het belang van een evenwichtig loongebouw dat vanaf 1 januari 2024 van kracht moet worden. Dit loongebouw zal een grote groep medewerkers de mogelijkheid bieden om te groeien in de salarisschalen. Bovendien streven we naar een verbeterd loonbod medewerkers aan de bovenkant van het loongebouw. 
Klik hier en lees alles over het laatste voorstel van werkgevers! 

Word lid voor een nieuwe cao!

Laten we samenwerken voor een nieuwe cao Groothandel Bloemen en Planten! Als je wilt bijdragen aan de inzet van de vakbonden om dit voor jou en je collega's te realiseren, word dan lid van CNV Vakmensen. Samen staan we sterker en kunnen we betere afspraken maken. Word nu lid.
Of maak je collega lid en krijg zelf een waardebon:
Member Get Member

Namens Arie Kasper, 

Willem Kruithof 
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1998
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error