Cao Sweco: resultaat van onderhandelingen

CNV denkt dat het bijgevoegde resultaat van onderhandelingen het maximaal haalbare is deze cao-ronde en legt het dan ook positief voor aan de leden. Graag ziet CNV je stem voor of tegen tegemoet.

Stemmen

Een cao met een looptijd van 15 maanden met een totale loonsverhoging van 5,5%. Dit in combinatie met diverse afspraken zoals een mantelzorgcoach, doorbetaalde pensioenpremie bij ouderschapsverlof, het bijkopen van extra vakantiedagen voor 55-plussers, maken het tot een resultaat van onderhandelingen waar alle medewerkers ermee op vooruitgaan.

Het is nu aan jou om je stem te laten horen via CNV. De ondernemingsraad stuurt ook een peiling uit, dus laat ook daar je stem horen.

Je ontvangt straks nog een mail om te kunnen stemmen. Je kunt stemmen tot en met woensdag 14 februari 2024.

Op 16 februari 2024 spreken bonden en een afvaardiging van de ondernemingsraad met werkgever over de uitslag van de stemming en over de eventuele opmerkingen van de leden en medewerkers.

Meepraten en reageren

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons dan horen. Dat kan per mail of whatsapp. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Arjan Baselmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 4782 6869
a.baselmans@cnvvakmensen.nl

Downloads