Cao Sweco

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling

Sweco levert adviezen en ingenieursdiensten voor projecten op het gebied van milieu en ruimte, water, energie, bouw en vastgoed, industrie, infrastructuur en geo-informatie. In de cao Sweco staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Belangrijkste punten

  • In de cao is een groot budget voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ook een financiele coach of een loopbaancoach raadplegen.

Het bijzondere van deze cao is, dat naast vakbonden ook de ondernemingsraad onderhandelingspartij is. De medewerkers van Sweco hebben specifiek gevraagd dat vakbonden en OR allebei partij zijn. Vakbonden, OR en directie raadplegen de werknemers vaak gezamenlijk aan het begin en aan het einde van het onderhandelingstraject bij de cao.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Roel van Riezen
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte