Cao Groothandel in Bloembollen

Laura Vermeulen is de onderhandelaar/bestuurder vanuit CNV Vakmensen voor deze sector en gelijk zijn er ook nieuwe voorstellen voor de cao Groothandel in Bloembollen. Want de onderhandelingen over een nieuwe cao beginnen al in mei.

Nieuwe bestuurder

Binnen CNV Vakmensen is er een wisseling van de wacht omdat Soraya Faez er voor heeft gekozen om ergens anders te gaan werken. Dit is al per 1 mei de situatie en dus is er gezocht naar een nieuwe bestuurder voor de sector Groothandel in Bloembollen. Laura Vermeulen is de nieuwe bestuurder en cao-onderhandelaar. Zij zal de belangen van de leden van CNV Vakmensen behartigen. De eerste periode wordt zij hierin ondersteund door Jaap Bosma.

Cao-onderhandelingen

De cao-onderhandelingen staan weer voor de deur. De eerste onderhandelingsronde is gepland op maandagmiddag 8 mei. En welke voorstellen we gaan doen namens jou? Wij denken aan een looptijd van een jaar met de volgende aanpassingen:
  • Een passende en haalbare loonsverhoging van 10%.
    De laatste loonsverhoging van 1 juli vorig jaar was maar 2%
  • De premie van de seniorenregeling (80% werken met behoud 90% van het loon) opnieuw voor rekening van de werkgever.
  • De reiskosten aanpassen naar wat de belastingdienst forfaitair mogelijk maakt.
  • En vinden we de ook vorig jaar voorgestelde RVU-regeling belangrijk?

Wat vind jij wat de inzet zou moeten zijn?

En als jij er ideeën over hebt …. kom maar door via een reply op deze nieuwsbrief, of via een idee op de cao-pagina!
Graag voor 1 mei reageren, omdat we door o.a. de bestuurderswisseling iets achterlopen op de planning. Dan kunnen wij dat verwerken en de definitieve voorstellen naar Anthos sturen.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van de Groothandel in Bloembollen kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Bloembollen in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!


Laura Vermeulen en Jaap Bosma
Bestuurders CNV Vakmensen
l.vermeulen@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error