Enquête voor iedereen die werkt in het Zoetwarenbedrijf

Wil jij betere arbeidsvoorwaarden? Loon, vrije tijd, opleiding, scholing, pensioen. Vul de CNV-enquête in over de cao. Of je nu lid bent van CNV Vakmensen of niet. Of je nu in dienst bent bij een Zoetwarenbedrijf, of je bent uitzendkracht: vul de enquête in.

Wat wil jij in de nieuwe cao? 

CNV Vakmensen komt voor iedereen op. Maar dan moeten we wel weten wat jij belangrijk vindt. Alleen wanneer jij de enquête invult, komt CNV Vakmensen te weten wat jij wilt. Je kunt de enquête uiterlijk 20 augustus 2022 invullen met deze link. Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ “zoet” in de zoekbalk om snel de cao-pagina te vinden.

Ook meepraten als lid van de cao-commissie?

Op 30 augustus komt de cao-commissie van CNV Vakmensen bij elkaar. Die krijgt de uitslag van de enquête. De mening van de CNV-leden is voor hen bindend, de mening van de niet-leden is een belangrijk advies.
De cao-commissie van CNV Vakmensen is een groep enthousiaste CNV-leden. Zij luisteren naar jou. Zij stellen de CNV-voorstellenbrief op op basis van de enquête. Zij overleggen na elk cao-overleg met mij. De ene keer een uurtje via MS Teams, de andere keer wat langer in Utrecht. En aan het einde besluiten zij hoe CNV Vakmensen het cao-akkoord aan jullie voorlegt. Wil jij ook een keer komen kijken? Laat mij het dan weten per e-mail: r.vanriezen@cnvvakmensen.nl 

Praat mee op de cao-pagina

Nu het cao-traject van start gaat, kun je het hele cao-traject volgen op de cao-pagina www.cnvvakmensen.nl/voeding/brood-en-zoetwaren/cao-zoetwaren/  Hier kun je vragen stellen of reageren op de nieuwsbrieven. Ga meteen naar de cao-pagina

Roel van Riezen, onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl