CNV-enquête Roosters Zoetwaren

Samen met werkgevers denkt CNV Vakmensen na over gezondere roosters in de zoetwaren. Dat kan CNV Vakmensen alleen met jouw inbreng: het is jouw gezondheid, jouw vrije tijd en jouw toeslag. Daarom vragen we je om een enquête in te vullen.

Link naar de enquête

Klik hier om naar de digitale enquête te gaan. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je op de cao-pagina Zoetwaren terecht, de link vind je in de nieuwsbrief. Deze enquête over Roosters zetten we als CNV Vakmensen uit in diverse sectoren.

RVU: eerder met pensioen

Al in december stond in een CNV-nieuwsbrief: we zijn er bijna uit. Ik kan er veel mooie woorden aan wijden, maar er staan nog geen handtekeningen. De juridische formulering had veel voeten in de aarde, die is nu wel klaar. Werkgevers besluiten binnenkort of ze ook willen tekenen. CNV Vakmensen kan nu gewoon tekenen. We gaan er nu van uit dat er 1 april een regeling ligt.

Cao-traject

De inflatie is hoog. Dat betekent, dat we op tijd moeten beginnen met het nieuwe cao-traject. CNV Vakmensen zal daarom binnenkort een cao-enquête maken als eerste stap naar de nieuwe cao.

Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl