Cao Beroepsgoederenvervoer

Woensdag 25 oktober gaan de onderhandelingen eindelijk van start. CNV Vakmensen was er al heel lang klaar voor. Maar de werkgevers hadden meer tijd nodig.

Voorstellen

CNV Vakmensen heeft druk uitgeoefend op werkgevers om tot een concrete afspraak te komen. Een afspraak waarbij ook concrete voorstellen op tafel zouden liggen vanuit werkgeverszijde. Deze liggen er helaas niet. Jij hebt al kennis kunnen nemen van de voorstellen, voor de zekerheid voegen we ze alsnog toe. Hier en daar komen er nog aanvullende voorstellen omdat daar in de loop van de tijd nog wat concrete zaken aan toe zijn gevoegd. Dan weet je wat de inzet is en dan weet je ook waarmee wij voor jou op pad gaan.

25 oktober

25 oktober gaat het dan toch gebeuren. Deze eerste ronde verwachten we nog niet veel inhoudelijks van werkgevers. Wel heeft CNV Vakmensen duidelijk gemaakt dat we vooruit kijken en een moderne toekomstbestendige cao willen. TLN geeft aan dat ze deze visie delen en ook willen werken aan een gemoderniseerde cao.

Zegt het voort

Als lid van CNV Vakmensen word jij als eerste op de hoogte gebracht. Maar ook jouw collega die (nog) geen lid is hebben we nodig. Zeg het dus voort en deel onze nieuwsbrief. Samen staan we sterker. Als jij je collega lid maakt dan ontvang jij een cadeaubon t.w.v. € 20,-. Voor elk lid die jij inschrijft, dat kan oplopen. Een leuk spaarpotje voor de sinterklaas of kerstcadeautjes! Het nieuwe lid betaalt nu voor de eerste 6 maanden in totaal maar € 20,23! Kijk op de actie site

Cao-online

Op de cao-pagina kan iedereen meepraten en meedoen door vragen te stellen en te reageren op nieuwsbrieven, op ons of op elkaar! Ga naar de cao-pagina

Tot slot

Tot slot, het is herfst geworden. Niet alleen qua weer, ook qua temperatuur. CNV Vakmensen bereid zich voor een warme herfst, waarbij we gaan voor een mooi resultaat voor jou. Volg ons en deel dit bericht.

Jullie onderhandelingsdelegatie

Roel van Dijk
Edwin Meijer
Martin Nuijens
Wiegert Woensdregt

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error