Herinnering: Werkdruk onderzoek Beroepsgoederenvervoer

Op 4 oktober heb je van ons een mail ontvangen over ons onderzoek naar de werkdruk van jou en je collega's. Heb je hem al ingevuld?

Heel veel mensen hebben het onderzoek al ingevuld en ben jij er daar één van dan kun je deze mail natuurlijk meteen weggooien. Heb je de vorige mail gemist dan hier nog even waarom we dit onderzoek doen.

Doel

Het doel van dit onderzoek is om te meten of en hoeveel werkdruk er is bij werknemers van transportbedrijven, koeriersdiensten, logistieke dienstverleners en bedrijven die mobiele kranen verhuren.  CNV Vakmensen wil kijken naar de oorzaken en mogelijke gevolgen van werkdruk, om deze waar mogelijk en nodig aan te pakken en mee te nemen in de komende  cao-onderhandelingen. Door mee te werken aan dit onderzoek helpt je dus mee aan een betere cao!

De enquête

De enquête duurt maximaal acht minuten en alle informatie wordt strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld. Als dank voor jouw hulp maak je kans op één van de 5 cadeaukaarten van €20,-. Wil je meewerken aan dit onderzoek en daarmee CNV helpen om werkdruk in het beroepsgoederenvervoer te verlagen?

Ga naar de enquête 

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief of over de enquête, dan kun je reageren onder dit bericht , op de cao-pagina of een mail sturen aan H.wolters@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error