Enquête inzet cao Cosco Shipping Lines en Cross-Ocean

Op 6 november staat de eerste onderhandeling gepland tussen CNV Vakmensen, FNV en Cosco Shipping Lines en Cross-Ocean voor het afspreken van een nieuwe cao. De huidige cao loopt tot en met 31 december 2023.

We willen een cao afspreken met afspraken die jij belangrijk vindt. Dus: doe mee, beslis mee en vul de enquête in! Met deze link kom je in de digitale enquête. Krijg je de nieuwsbrief per post dan vind je de link op de cao-pagina:  www.cnvvakmensen.nl/vervoer/havens/cao-cosco-cont-lines-en-cross-ocean/ 

Enquête voor alle medewerkers

De enquête staat open voor leden maar ook (nog) niet-leden. We willen graag weten wat er leeft binnen de organisatie en welke behoeften de werknemers hebben die we kunnen vertalen naar cao-afspraken. Invullen kan uiterlijk 24 september 2023. Vraag ook je collega’s die (nog) geen lid zijn om deze enquête in te vullen, zodat we een compleet beeld krijgen!

Uitnodiging ledenvergaderingen

Aanvullend zullen wij in oktober een ledenvergadering houden. De datum volgt nog. Deze bijeenkomst is echter alleen voor leden van CNV Vakmensen. Niet-leden kunnen enkel via deze enquête hun input geven.

Jouw collega nog geen lid?

Om goede cao-afspraken te kunnen maken, is het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen lid zijn. Wist je dat als jij jouw collega lid maakt, je wordt beloond en een cadeaubon van € 20,- ontvangt? Het nieuwe lid betaalt in totaal slechts € 20,23 voor de eerste 6 maanden. Ga naar www.cnv-ledenwerven.nl  en maak jouw collega lid!

Heb je nog vragen?

We horen geluiden dat een aantal werknemers/ functiegroepen niet meer onder cao willen vallen en we willen hier graag meer over weten. Herken je dit voor jezelf? Stuur mij dan een mail met je naam en of je lid bent, je functie en telefoonnummer, dan neem ik contact met je op.
Heb je nog andere vragen of opmerkingen, ook dan kan je bij mij terecht. Je kan het hele cao-traject volgen op de cao-pagina.

Mickey van Loon, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6596 / m.vanloon@cnvvakmensen.nl

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error