Cao-resultaat bij MITT

Afgelopen maandag is er onderhandeld over de cao MITT. Uiteindelijk zijn we na een lange onderhandelingsperiode tot een resultaat gekomen. De uitgebreide informatie en de mogelijkheid tot stemmen volgt zo snel mogelijk. 

In eerste instantie wilde CNV Vakmensen wachten op de definitieve tekst van het resultaat.
De laatste onderhandeling is er alles aan gedaan om vooral de loonsverhoging op een aanvaardbaar niveau te krijgen. Het resultaat wat er nu ligt, is het eindresultaat van deze stevige onderhandelingen. Binnenkort volgt een uitgebreidere info, de tekst van het resultaat en de stemmogelijkheid.

Maar omdat er kennelijk al zaken bekend worden gemaakt, even in het kort de belangrijkste punten:
  • Loonsverhoging:
    • per 1 januari 2023 6%
    • per 1 april 2023 1%
  • Generatiepactregeling:
    • Er komt de mogelijkheid om gebruik te maken van een generatiepact.
    • Looptijd van 1 jaar.

Mocht je vragen hebben, zoals al eerder geschreven, meer informatie volgt zo spoedig mogelijk, maar vanzelfsprekend kun je mailen k.huntjens@cnvvakmensen.nl of bellen. In verband met de paasdagen ben ik van 7 tot en met 12 april afwezig.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van MITT kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt, ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan MITT in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!


Kitty Huntjens
cao-onderhandelaar CNV Vakmensen

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error