Uitnodiging ledenvergadering 1 februari voor de start van het cao-traject Saint Gobain Abrasives

Over ongeveer twee maanden verloopt jullie huidige cao. De data voor de overleggen met jullie werkgever over een nieuwe cao worden op dit moment gepland. Graag gaan we met jullie in gesprek over onze inzet voor de cao-onderhandelingen. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over.

Een nieuwe cao voor de medewerkers van Saint Gobain Abrasives

De huidige cao Saint Gobain Abrasives loopt nog tot 1 april 2024.

Op korte termijn starten de onderhandelingen voor de cao vanaf 1 april 2024. CNV Vakmensen gaat dan in gesprek met jullie werkgever over een nieuwe cao voor Saint Gobain.

Tijdens de ledenvergadering komen we graag met jullie in gesprek over de onderwerpen die jullie bij de komende cao-onderhandelingen met jullie werkgever graag besproken zien. De input die we krijgen tijdens de ledenvergadering nemen we mee naar de cao-tafel.

Kom vooral naar de ledenvergadering om mee te praten en denken over onze inzet voor het komende cao-traject.

Een nieuwe vakbondsbestuurder voor CNV Vakmensen

Sinds 1 januari 2024 is er een nieuwe vakbondsbestuurder van CNV Vakmensen voor Saint Gobain Abrasives. Jeroen Bruinsma zet zijn werkzaamheden buiten het CNV voort. Jeroen bedankt iedereen voor zijn inzet en betrokkenheid.
Sharon van Boxmeer heeft het stokje van Jeroen overgenomen. Tijdens de ledenvergadering stelt zij zich kort voor en is er gelegenheid om kennis te maken.

Ledenvergaderingen

De ledenvergadering wordt gehouden op: 

Donderdag 1 februari van 14.00 tot 15.30 uur
In de grote vergaderzaal op de 5e verdieping.

Ook niet-leden zijn welkom op deze bijeenkomst.

Oproep om CNV-kaderlid te worden

Om jullie belangen goed te behartigen aan de cao-tafel, is het belangrijk dat de vakbondsbestuurder weet wat er speelt op de werkvloer. Een kaderlid fungeert als de ‘’oren en ogen’’ van de vakbondsbestuurder. Jij weet immers wat er speelt op de werkvloer. Bij Saint Gobain Abrasives zijn wij op zoek naar nieuwe kaderleden. Wil jij direct input leveren op het cao-proces en opkomen voor goede arbeidsvoorwaarden voor jouw collega’s? Meld je dan aan als kaderlid. Wil je meer weten als kaderlid? Klik dan hier: Informatie voor kaderleden en vrijwilligers | CNV Vakmensen

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Liliane of Jo om te kijken of de rol van kaderlid voor jou is weggelegd. 

Ga met jouw collega's in gesprek over over een lidmaatschap van CNV Vakmensen 

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers van Saint Gobain Abrasives betrokken worden in het cao-proces. Hoe meer leden, hoe beter de afspraken in jullie cao. 

We vragen jullie daarom om met jullie collega's in gesprek te gaan over een CNV Vakmensen lidmaatschap. Ook zijn jouw collega's welkom bij de ledenvergaderingen! 

De voordelen van het lidmaatschap en de aanmeldlink vind je hier: Sluit je aan | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

Vragen of opmerkingen? 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons benaderen op de werkvloer of telefonisch contact opnemen met de vakbondsbestuurder. Ook kun je reageren op de cao-pagina : Cao St. Gobain Abrasives Born | CNV Vakmensen - Papier en karton | CNV Vakmensen

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld St. Gobain Abrasives in om naar de cao-pagina te gaan.
Ook de hierboven genoemde informatie met betrekking tot lidmaatschap en kaderlid worden, zijn te vinden via onze startpagina www.cnvvakmensen.nl 

Wij hopen op een grote opkomst! 

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen
M:. 06 28866512
E: s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

Mede namens de kaderleden Jo en Liliane