Eerste ronde onderhandelingen cao Kartoflex

Op 23 mei was de eerste onderhandelingsronde met werkgevers voor jouw nieuwe cao Kartonnage en Flexibele Verpakkingen. Tijdens deze eerste ronde hebben wij onze cao-voorstellenbrief toegelicht. Ook de werkgevers hebben dat gedaan. Op 15 juni is de tweede onderhandelingsronde.

In dit eerste verkennende overleg hebben wij onze voorstellenbrief toegelicht. Ook de werkgevers hebben dat gedaan. Vervolgens hebben we al een eerste reactie gegeven op elkaars voorstellen. Concrete afspraken zijn er zeker nog niet gemaakt en moeten er ook nog wat zaken uitgezocht worden zoals het invoeren van een externe vertrouwenspersoon, maar ook recente wetgeving en de gevolgen daarvan op een paar cao artikelen.

Wij hebben nogmaals benadrukt dat meer loon, een betere reiskostenregeling en betere seniorenregeling belangrijke punten voor werknemers zijn. Daarmee kunnen we als sector aantrekkelijk blijven voor (toekomstige) werknemers.

Lees onze cao-voorstellen in de bijlage

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Kartonnage kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.
Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Kartonnage in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid van de vakbond

Zet dit bericht door. We hebben elkaar straks hard nodig. Samen staan we sterk! Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Zonder leden geen cao. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.
Zonder leden geen cao. Nieuwe leden betalen slechts 20,23 euro voor de eerste 6 maanden. Ze kunnen lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!


Namens ons kaderlid Bertus Jansen van Roosendaal
Jacqueline Kraan, bestuurder CNV Vakmensen
j.kraan@cnvvakmensen.nl
M. 06-51602048

en

Kaderleden FNV Petra van Poecke en Ronald Kampinga
Monique Daamen, bestuurder FNV Procesindustrie
Monique.daamen@fnv.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error