CAO Kartoflex door leden aanvaard

In de maand juni hebben leden gestemd over het onderhandelingsresultaat van de cao Kartonnage en flexibele verpakkingen. De leden hebben ingestemd. De cao is ook door de leden van FNV en van de leden van Kartoflex goedgekeurd.

Onderhandelingsresultaat

Zoals gebruikelijk hebben de leden werkzaam in de sector zich uitgesproken over het onderhandelingsresultaat. Ruim 70 procent van de leden heeft voorgestemd. Ook andere partijen bij de cao hebben laten weten dat zij akkoord gaan met de nieuwe cao. Dit betekent dat de lonen in de maand juli met 85 euro worden verhoogd. Ook zal er een éénmalige uitkering van 150 euro bruto voor voltijders worden uitgekeerd. Voor deeltijders is dit naar rato. 

De cao duurt 15 maanden. Mocht je in de looptijd tegen zaken aanlopen die in de volgende cao moeten worden gewijzigd, laat het mij dan weten. Dan kunnen we daar voorstellen voor maken voor de volgende cao.

In januari 2023 wordt er weer een bedrag van 150 euro bruto voor voltijdmedewerkers worden uitgekeerd.

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina. Je kunt daar altijd het laatste nieuws lezen en ook reageren of je vraag stellen.


Jacqueline Kraan
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2048
E j.kraan@cnvvakmensen.nl