FBE: Leden stemmen tegen

De verlengde stemming tot en met zondag 19 december heeft veel extra stemmers opgeleverd. Allereerst alle stemmers bedankt voor het uitbrengen van je stem. De uitslag vanuit CNV Vakmensen is dat er tegen het bereikte resultaat is gestemd. Vanuit de leden van CNV Vakmensen heb ik dan ook doorgegeven aan FBE dat wij geen akkoord geven op de gemaakte afspraken.

Hoe nu verder?


De uitslag is helder. Een grote meerderheid van meer dan 80% van de stemmers bij CNV Vakmensen heeft het resultaat afgewezen. Bij de werkgever heb ik deze uitslag doorgegeven en aangegeven dat ik verder in gesprek wil. Dit kan uiteraard alleen met jullie input. Deels heb ik deze informatie al ontvangen, maar toch ga ik graag verder met jullie in gesprek. De komende dagen ga ik telefonisch contact met jullie opnemen. Hierbij zullen de volgende vragen centraal staan; Wat is de concrete reden van de afwijzing en wanneer had je wel voorgestemd? Wat verwacht je van CNV Vakmensen? Welke actie ben je zelf bereid om te ondernemen voor een beter resultaat?

Mocht je dit liever per mail delen, dat mag ook. Stuur mij dan een mail op t.westerink@cnvvakmensen.nl. Via dit mailadres mag je ook je telefoonnummer en bereikbaarheid geven, als je liever op een specifiek tijdstip gebeld wil worden.

Mocht je het resultaat nog even willen nalezen, klik dan hier naar onze eerdere nieuwsbrief.

Leden werven leden


Door jouw betrokkenheid bij het proces en je stem kan CNV Vakmensen nu een signaal afgeven bij FBE. Maak je collega's enthousiast voor het lidmaatschap. Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 12,50 en een superleuke legpuzzel! Dit kan via: www.cnv-ledenwerven.nl.

Contact


Mocht je naar aanleiding van het onderhandelingsresultaat, deze nieuwsbrief of je werk nog een vraag of opmerking hebben, dan hoor ik dat graag. Laat je reactie achter onder deze neiuwsbiref of voel je vrij om mij te mailen.

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E: t.westerink@cnvvakmensen.nl

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error