Philips reageert niet op ultimatum CNV Vakmensen

Leden zijn unaniem: ultimatum en zo nodig acties (English version see attachment!) Na decennia zonder acties bij Philips hebben onze leden werkzaam bij Philips te Best, Eindhoven en Drachten tijdens de ledenvergaderingen unaniem gestemd voor het versturen van een ultimatum aan Philips en bij het verstrijken van dit ultimatum, ook voor het voeren van acties. Inmiddels zijn er per vestiging actiecomités ingericht die helpen in de voorbereiding van mogelijke acties.

Ultimatum

Philips had tot vandaag 12.00 uur de tijd om tegemoet te komen aan onze eisen. Omdat Philips voor dit moment niet is ingegaan op de gestelde eisen in het ultimatum, vallen we terug op onze inzet in de oorspronkelijke inzetbrief.

Flyeractie: doe mee!

Deze flyers zijn vanaf woensdag jongstleden aan de poorten op de diverse locaties aan jullie uitgereikt. Deel anders bijgaande digitale versie met jouw collega’s of ze nu wel of (nog) geen lid zijn van CNV Vakmensen. Hoe meer collega’s weten van jullie eisen, hoe beter.

Oproep tot acties

Nu Philips niet is ingegaan op onze eisen gaan we jullie oproepen voor acties. Waar, wanneer deze zullen zijn is nog in voorbereiding. Maandag 8 mei zullen we jullie nader informeren.
Omdat we werkonderbrekingen niet uitsluiten, waarbij je je als lid kunt laten registeren voor de stakingsuitkering van CNV Vakmensen, zal je een dezer dagen een gepersonaliseerde stakingsformulier ontvangen. Check zo nodig jouw gegevens op “mijncnv.nl”.

Neem ter legitimatie dan ook een geldig identiteitsbewijs mee zoals paspoort, rijbewijs of CNV lidmaatschapsbewijs.

Je cao online

Op de cao-pagina van Philips kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV-ledenwerven 
Niet leden kunnen ook lid worden via onze website www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/


Mede namens Ian Cummins en Ad van der Sande (CNV onderhandelingsdelegatie leden).

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 32
Ea.huizinga@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error