CNV Vakmensen roept op tot acties bij Philips

Nu Philips geen gehoor heeft gegeven aan het gestelde ultimatum van de vakbonden CNV Vakmensen, FNV en De Unie zullen de vakbonden de leden oproepen om over te gaan tot het voeren van acties. Deze acties zullen de komende week worden gestart in de vorm van een estafette.

Op een drietal locaties verdeeld over een drietal dagen zullen de leden worden opgeroepen om tot actie over te gaan. Zo zal de estafette gestart worden op de locatie van Philips in Best, waarna de HTC in Eindhoven aan de beurt is en tot slot gevolgd zal worden door de locatie in Drachten.

Hieronder tref je een overzicht aan van de data, locaties en tijdstippen:

Woensdag 10 mei

Philips plant Best
Locatie: Voor het Philipsbord bij de rotonde
Tijd: 12.00 uur - 16.00 uur

Donderdag 11 mei

HTC Eindhoven
Locatie: Is nog niet bekend maar volgt zo snel mogelijk
Tijd: 12.00 uur - 16.00 uur

Maandag 15 mei

Philips plant Drachten
Locatie: Is nog niet bekend maar volgt zo snel mogelijk
Tijd: 12.00 uur - 16.00 uur

CNV Vakmensen roept al haar leden op, die tijdens dit tijdsblok aan het werk zijn, hun werk neer te leggen en deel te nemen aan deze estafette-actie. Leden van CNV Vakmensen kunnen bij de CNV Vakmensen stand hun volledig ingevulde stakingsformulier inleveren dat recht geeft op een stakingsuitkering van vier uur. Mochten jullie de gepersonaliseerde stakingsformulier niet hebben ontvangen, geen nood. Bij de CNV stand liggen ook blanco stakingsformulieren.

Neem daarom ter legitimatie dan ook een geldig identiteitsbewijs mee zoals bankpas, paspoort, rijbewijs of CNV lidmaatschapsbewijs.
Ongeorganiseerde leden kunnen ter plekke lid worden van CNV Vakmensen.

English

For the English version see the annex

Je cao online

Op de cao-pagina van Philips kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV-ledenwerven
Een nieuw lid kan ook lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/


Mede namens Ian Cummins en Ad van der Sande (CNV onderhandelingsdelegatie leden).

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 32
Ea.huizinga@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error