Enquête voor nieuwe cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf

Jullie huidige cao loopt af op 31 oktober 2023. De eerste onderhandelingsronde staat inmiddels gepland voor 7 september. Hoogste tijd voor het maken van een voorstellenbrief voor de onderhandelingen. Daar heb ik, zoals vanzelfsprekend, jullie hulp bij nodig. We willen bij jullie in de bedrijven ideeën ophalen voor de nieuwe cao. Wil je een bestuurder die in de pauze bij jullie langskomt, laat het weten. Dan gaan we dat regelen.

Enquête cao 2023

Via deze enquête willen wij jullie een aantal vragen stellen, waarbij wij jullie antwoorden kunnen gebruiken in de voorstellenbrief. Je kunt de enquête tot en met 9 juni 2023 invullen.
Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan.
Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je de enquête vinden op de cao-pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ motorvoertuigen in het cao zoekveld.

Praat mee op de cao-pagina

Ook via deze link kun je meekijken en -doen tijdens alle fases van het cao-traject. Heb je vragen over de inhoud of proces dan kan dat ook via deze website. Deze enquête vind je daar ook. Heb jij collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten of ontvang je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ motorvoertuigen in het zoekveld. 

Iedereen, lid of geen lid, kan meepraten, de enquête invullen, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt alleen een account nodig. Die kun je zelf aanmaken en is uiteraard gratis.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op "mijn cnv" op onze website www.cnvvakmensen.nl (via inloggen) om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.

Jullie kunnen jullie ideeën voor de voorstellenbrief tot en met 9 juni doorgeven via de enquête of de website.

Vragen?

Heb je vragen dan kun je mailen of een WhatsApp sturen.

Nicole Engmann-van Eijbergen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1989 / n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

 

 

 

         

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error