Cao-overleg Groothandel in Banden en Wielen van start

Binnenkort starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao in de Groothandel in Banden en Wielen. Daar zal CNV Vakmensen voorstellen indienen voor verbetering van de cao, waarbij we de nadruk zullen leggen op inkomensverbetering voor de medewerkers in deze sector.

Voorstellenbrief:

Onze voorstellen voor een verbetering van de cao zijn gebaseerd op de inbreng van de leden en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen. Er wordt natuurlijk veel meer geregeld in de cao dan alleen het salaris en zeker op dit moment speelt de pensioentransitie een belangrijke rol. Daar gaat de voorstellenbrief ook over. Graag ontvangen wij jouw input! Dat kan tot 1 februari aanstaande en dan bij voorkeur door een mail te sturen aan Arie Kasper, de cao onderhandelaar voor deze bedrijfstak. Bellen mag ook. De gegevens staan hieronder.

Vragen/opmerkingen?

Ook voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap kan je bij Arie Kasper terecht. Maar als je echt goed geïnformeerd wilt zijn, kan je ook de cao-pagina bezoeken. Je kunt daar het hele cao-traject volgen, meepraten en je vragen stellen.

Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ in de zoekbalk ‘Groothandel in Banden en Wielen’ en klik dan op jouw cao. Dan kom je op de cao-pagina. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan.

Arie Kasper
Bestuurder CNV Vakmensen
M  06 1320 8402
E   a.kasper@cnvvakmensen.nl