Cao Groothandel in banden en wielen

Looptijd: -

De sector Groothandel in banden en wielen omvat groothandels die gespecialiseerd zijn in banden en wielen. De werkgevers van deze sector zijn vertegenwoordigd in de VACO, de werkgeversorganisatie waarmee de cao-onderhandelingen plaatsvinden. In de cao Groothandel in banden en wielen zijn afspraken vastgelegd over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Er wordt een werkgroep geformeerd om duurzame inzetbaarheid in de branche beter onder de aandacht te brengen. Voorbeeld: Het lijkt maar niet door te dringen dat het jezelf ontwikkelen meer kansen en mogelijkheden geeft, zowel binnen als buiten de sector.

Wat speelt er in de cao?

Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Arie Kasper
Onderhandelaar

Heb jij een opmerking of een vraag voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte