Onderhandelingsresultaat voor Motorvoertuigbedrijf en Tweewielerbedrijf afgewezen

Op 29 november hebben CNV Vakmensen en FNV aan Bovag laten weten dat een meerderheid van de leden het onderhandelingsresultaat heeft afgewezen.

Belangrijkste reden voor de afwijzing betreft het loonbod. Zowel de hoogte van het loonbod als het feit dat de tweede loonsverhoging pas in oktober 2024 wordt gegeven is als onvoldoende beoordeeld.

Bovag krijgt een week de tijd om te komen met een verbeterd bod. Gebeurt dit niet dan zal CNV Vakmensen een ultimatum opstellen en bestaat de kans op acties. Dit alles gebeurt in afstemming met de cao-commissie. Werk jij in een bedrijf waar de actiebereidheid groot is, neem dan contact met mij op. Mocht het zover komen dat er inderdaad vormen van actie nodig zullen zijn dan hebben we alvast een lijst met mogelijke actiebedrijven.

Meepraten in de cao-commissie

Heb je interesse om mee te denken in de cao-commissie? We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Zijn er vragen dan kun je mij  mailen of je stelt ze op de cao-pagina.

Vragen of reageren? Jouw cao-online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.Ga hier naar jouw cao-pagina

Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 1989