Extra onderhandelingsronde voor Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf nodig

Het is op 12 oktober nog niet gelukt om tot een resultaat te komen voor jullie nieuwe cao. Bovag heeft meer tijd nodig en na overleg met de delegatieleden hebben vakorganisaties daarmee ingestemd.

Bovag heeft nog geen nieuw bod gedaan na het vorige bod wat jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen. Ze hebben meer tijd nodig met hun eigen achterban.

Laatste geplande ronde

24 oktober is nu de laatste ronde gepland en wij hebben aangegeven dat er dan daadwerkelijk een goed bod moet liggen. Niet alleen omdat jullie het gewoon verdienen, maar ook omdat de sector dan aantrekkelijker wordt voor nieuwe (jonge) medewerkers.

Vindt jouw werkgever ook dat er een goed loonbod mag komen, dan moeten werkgevers dat ook doorgeven aan Bovag. Ga samen met je collega’s met je werkgever hierover in gesprek. Als dat kan natuurlijk.

Vragen en opmerkingen?

Zijn er nog vragen dan weten jullie dat je die op de cao-pagina kwijt kunt en dat jullie mij ook kunnen mailen, bellen of whatsappen. OP de cao-pagina kun je ook de vorige nieuwsbrieven over dit cao-traject lezen. Vertel jouw collega's dat ook als zij (nog) geen lid zijn, zij daar vragen kunnen stellen.

Nicole Engmann-van Eijbergen
bestuurder CNV Vakmensen
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 51601989

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error