Al het nieuws

'Verbeterd' eindbod Albemarle onvoldoende

Op maandag 10 en woensdag 12 januari hebben we ledenvergaderingen gehad, waarbij we het ‘verbeterde’ eindbod hebben doorgenomen en besproken. We hebben met de aanwezige leden alle punten besproken en uiteindelijk gevraagd wat men van het eindbod vindt.

Ledenvergaderingen van 10 en 12 januari

Op maandag 10 en woensdag 12 januari hebben we ledenvergaderingen gehad, waarbij we het ‘verbeterde’ eindbod hebben doorgenomen en besproken. We hebben met de aanwezige leden alle punten besproken en uiteindelijk gevraagd wat men van het eindbod vindt. Het eindbod en de contouren RVU-regeling tref je in de bijlagen aan. 
De conclusie van beide vergaderingen is dat wederom een zeer ruime meerderheid duidelijk aangeeft dat het ‘verbeterde’ eindbod onvoldoende is.

Stem online

Omdat niet iedereen bij de ledenvergaderingen aanwezig kon zijn, willen we via deze weg alle leden de mogelijkheid geven om hun stem uit te brengen en te laten weten wat ze van het eindbod vinden. Daarom willen we je vragen om over dit eindbod te stemmen: ben je vóór of tegen?

Klik hier om meteen digitaal jouw stem uit te brengen.

Stemmen kan uiterlijk 18 januari 12.00 uur. Stemt de meerderheid wederom tegen dit eindbod, dan zullen wij het vervolgproces opstarten en een driekwartvergadering uitschrijven. Dit betekent dat het actietraject zal worden opgestart en de bereidheid hiervoor zal worden uitgevraagd.

Heb je nog vragen

Mocht je nog vragen omdat je bijvoorbeeld niet aanwezig kon zijn tijdens de ledenvergaderingen, spreek dan gerust één van de kaderleden aan. Je kan natuurlijk ook mij benaderen. Tenslotte kun je ook jouw reactie geven of vragen stellen op de cao-pagina. 

Münire Manisa, onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 3449 7450 / m.manisa@cnvvakmensen.nl 

 

 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error