Jouw cao Horeca is nu aan de beurt!

Het is zo ver: meepraten over jouw cao Horeca, gewoon op de nieuwe website. Misschien had je er al iets over gehoord. CNV Vakmensen heeft een compleet nieuwe website. Inclusief platform waar je meepraat over de inhoud van je eigen cao. De online community Je Achterban gaat daarmee verdwijnen. En nu is het zo ver. Jouw cao is aan de beurt om naar dit platform toe te verhuizen.

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om op onze site jouw mening te geven over je eigen cao Horeca. Je kunt met verbetervoorstellen komen, vragen stellen, opmerkingen maken of reageren op anderen die onder dezelfde cao vallen, je collega’s dus. Alle cao’s krijgen hun eigen pagina. Dus ook die van jou. Hier vind je niet alleen de cao, maar ook de status. Loopt hij nog? Gaan we binnenkort onderhandelen over een nieuwe? En wat betekent dat voor jou en hoe kun jij laten horen wat jij belangrijk vindt?

Je Achterban

Natuurlijk kon je bij CNV Vakmensen al meepraten over je cao, namelijk op Je Achterban. Misschien heb je hier wel eens op gekeken of zelfs een account aangemaakt. Je Achterban is de laatste jaren enorm gegroeid. En we moeten meebewegen. Daarom hebben we het onderdeel van de website van CNV Vakmensen laten worden.

Schone lei

We starten met een schone lei. Als jij op Je Achterban al een account had, dan verhuist die niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken. 

Onderhandelen over een nieuwe cao

CNV Vakmensen zit weer aan tafel bij de onderhandelingen over jouw cao. Dat is goed nieuws, jij kunt dan ook weer actief meepraten en meebeslissen. We starten daarom met deze korte enquete om de eerste meningen op te halen.

Je wilt toch invloed hebben?

Je Achterban verdwijnt weliswaar, maar je krijgt er iets heel moois voor terug. Neem snel een kijkje op www.cnvvakmensen.nl, maak een account aan en laat je mening horen. Belangrijk, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Daar wil je toch invloed op hebben?

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Horeca blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.