Meerderheid van CNV-leden stemt in met de cao Groothandel in Eieren (2024)

Deze week hebben CNV-leden ruim ingestemd met de nieuwe cao voor de Groothandel in Eieren. Deze cao loopt van 1 januari 2024 tot 31 december 2024. De lonen in de loonschalen stijgen gemiddeld met 10% (voor werknemers in de sector). Lonen boven de schalen stijgen met 5%. Ook gaat de reiskostenvergoeding met 5% omhoog en dankzij de lagere franchise, bouw je eerder pensioen op. De salarissen voor chauffeurs stijgen gemiddeld met 7,9%, met een minimum van 5%. Komend jaar loopt er een proef omtrent duurzame inzetbaarheid, waarbij sociale partners halverwege de looptijd van de cao om de tafel gaan zitten om te kijken wat er mogelijk is.

De volledige cao-tekst komt eerdaags

De volledige tekst van de cao komt zo snel mogelijk beschikbaar. Het akkoord wordt de komende dagen verwerkt in de volledige cao-tekst, die binnenkort te vinden is op de cao-pagina voor de Groothandel in Eieren. In de tussentijd is het onderhandelingsakkoord bijgevoegd in deze nieuwsbrief.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap, kun je terecht bij Jorn van ‘t Hof. Als je goed geïnformeerd wilt zijn, bezoek dan ook de cao-pagina. Daar kun je het hele traject van de cao volgen, meepraten en je vragen stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Jorn van ‘t Hof
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-81 91 97 18 / E  j.vanthof@cnvvakmensen.nl

Arie Kasper
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-13 20 84 02 / E  a.kasper@cnvvakmensen.nl

 

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error