De cao ETD, wat moet daar in? Jij speelt hier een belangrijke rol in!

Eind 2022 heeft CNV Vakmensen samen met werkgevers in de Elektrotechnische Detailhandel (ETD) onderhandelt over de collectieve arbeidsvoorwaarden in jouw sector. Nu is het dus weer hoog tijd voor een nieuwe cao! We hebben, ondanks aandringen, nog steeds geen uitnodiging van de werkgevers ontvangen om te komen praten over een nieuwe cao, maar die moet nu toch echt komen.

Wat moet er in die cao komen?

Wat zijn jouw wensen voor deze nieuwe cao? We hebben een enquête opgesteld en daarin kunnen CNV-leden en ook jouw collega die (nog) geen lid is) aangeven wat ze belangrijk vinden in hun werk.

Start de enquête!

Praat en denk mee over een jouw arbeidsvoorwaarden! Word kaderlid van het CNV!

Het is belangrijk dat de cao past bij de huidige tijdsgeest én dat jij je als medewerker hierin herkent. Jouw hulp hierbij is voor ons van groot belang.
Om aan te sluiten bij de wensen en behoefte van jou en jouw collega's is het belangrijk dat medewerkers die in de Elektrotechnische Detailhandel werken met ons meepraten en -denken. We zien ook veel feedback én vragen op de cao-pagina binnenkomen. Daar zijn wij ook echt blij mee, ook al reageren we daar niet altijd even accuraat op. Als CNV kaderlid ben jij de ogen en oren van de werkvloer en breng je belangrijke informatie en kennis mee waardoor we een nieuwe cao meer kunnen laten aansluiten bij de medewerkers die binnen deze branche werkzaam zijn. Voor ons als onderhandelaars is het van groot belang om kaderleden te hebben.

Meld je nu bij ons aan als CNV kaderlid! De cao gaat immers over jouw arbeidsvoorwaarden! Je kan dit doen door ons een email te sturen waarin jij jouw interesse kenbaar maakt: l.vanderelsen@cnvvakmensen.nl We nemen dan spoedig contact met jou op.

Cao-online

Op de cao-pagina zijn alle stappen van het cao-traject te volgen. Alle nieuwsbrieven die met het cao-trajevt te makne hebben kun je daar terugvinden en bij alle fases kun jij reageren en je vragen stellen. Ook kun op elkaar reageren. In deze fase kun je daar jouw idee plaatsen en/of stemmen op ene idee van iemand anders. Vraag je collega's dat ook te doen.  Ga direct naar de cao-pagina ETD

Maak je collega lid

Hoe meer leden er zijn in jouw sector hoe groter onze (dus jouw) invloed is. Samen, met elkaar hebben we meer macht, kunnen we veel meer een vuist maken voor eerlijke en goede arbeidsvoorwaarden. Jij bent lid dus jij begrijpt dat. Maak nu jouw collag ook lid. Juist in deze fase. Voor elk lid die jij inschrijft ontvang jij een digitale keuze cadeaubon t.w.v. € 20,-. Ga naar de actiepagina voor huidige aanbod

We horen graag van jou.


Roel Millenaar (kaderlid CNV)
Leon van der Elsen (bestuurder CNV)