CNV leden stemmen in meerderheid tegen eindbod cao ETD

Afgelopen periode hebben de leden van CNV Vakmensen kunnen stemmen over het door werkgevers uitgebrachte eindbod ETD. Een meerderheid van de leden die gestemd heeft, heeft het eindbod afgewezen. Hoe nu verder?

Eindbod cao ETD afgewezen

Een meerderheid van de CNV leden die gestemd hebben over het eindbod van werkgevers in de Elektrotechnische Detailhandel (ETD) heeft dit op basis van de financiële paragraaf afgewezen. Dit betekend dat CNV Vakmensen z'n handtekening nog niet kan zetten en er vooralsnog geen nieuwe cao is. 

Hoe nu verder?

Een eindbod betekend dat vakbonden en werkgevers het niet eens zijn geworden over het cao resultaat en dat we uitonderhandeld waren. Vervolgens hebben we de leden de afgelopen periode laten stemmen. Nu de uitslag bekend is, heb ik werkgevers hierover geïnformeerd. Tegelijkertijd heb ik voorgesteld om de uitslag en de ontstane situatie eerst in een overleg nader te bespreken alvorens we het vervolg kunnen bepalen. Zodra er ontwikkelingen zijn, kom ik hier bij jullie op terug. 

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga meteen naar de cao-pagina: Cao Elektrotechnische detailhandel (ETD) | CNV Vakmensen

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via de cao-pagina of onderstaande contactgegevens
 
Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error