Je Achterban verhuist

Misschien had je er al iets over gehoord. CNV Vakmensen heeft een nieuwe website. Inclusief platform waar je meepraat over de inhoud van je eigen cao. De online community Je Achterban gaat daarmee verdwijnen. En nu is het zo ver. Je Achterban is verhuisd.

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om op onze site jouw mening te geven, vragen te stellen en mee te kijken bij alle stappen in het cao-proces. Je kunt met verbetervoorstellen komen of reageren op anderen die onder dezelfde cao vallen, je collega’s dus. Wij geven antwoord, reageren en gaan met jou en je collega’s in gesprek. Wij willen weten wat er leeft en speelt bij jou en je collega’s op de werkvloer. Zodat we daar optimaal en met elkaar op kunnen inspelen!

Alle cao’s krijgen hun eigen pagina. Dus ook die van jou. Hier vind je altijd de laatste info over jouw cao.

Ga direct naar jouw cao-pagina

We starten met een schone lei. Als jij op Je Achterban al een account had, dan verhuist die niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken.

Je wilt toch invloed hebben?

Je Achterban verdwijnt weliswaar, maar je krijgt er iets heel moois voor terug. Neem snel een kijkje,  maak een account aan en laat je mening horen. Belangrijk, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Daar wil je toch invloed op hebben?