November is bij NN maand van de Vakbond

De onderhandelingen over een nieuwe cao bij Nationale Nederlanden zijn weer begonnen. Belangrijke inzet: salarisverhoging en ongewijzigd Sociaal plan. De kloof tussen wat wij willen en wat NN biedt is groot. Heel belangrijk om nu lid te zijn.

Maand van de Vakbond

Als jouw collega's tijdens de maand van de Vakbond lid worden betalen zij het eerste jaar niets. En zij hebben wel meteen recht op alle voordelen van het lidmaatschap. Inclusief inspraak op de cao. Daarbij is het natuurlijk zo dat hoe meer collega's er lid zijn, hoe groter de invloed van de bond is; hoe groter jouw invloed is. De kans dat we goede resultaten halen in het cao-traject wordt dan vanzelf groter.

Cadeautjes

Wordt jouw collega lid, dan maken julllie allebei kans op een extra cadeau onder het motto ‘Plant een zaadje en oogst!’ Je krijgt in november voor elke collega die je (gratis) lid maakt een cadeaubon van € 20 én je maakt kans op het cadeau. Onder de nieuwe leden én onder de aanbrengers van nieuwe leden verloten we namelijk twee mooie olijfbomen.

Ga naar de actie-site