November is bij Achmea maand van de Vakbond

De onderhandelingen over een nieuwe cao bij Achmea zijn weer begonnen. Belangrijke inzet: salarisverhoging. De kloof tussen wat wij willen en wat Achmea biedt is enorm groot. Heel belangrijk om nu lid te zijn.

Maand van de Vakbond

Als jouw collega's tijdens de maand van de Vakbond lid worden betalen zij het eerste jaar niets. En zij hebben wel meteen recht op alle voordelen van het lidmaatschap. Inclusief inspraak op de cao. Daarbij is het natuurlijk zo dat hoe meer collega's er lid zijn, hoe groter de invloed van de bond is; hoe groter jouw invloed is. De kans dat we goede resultaten halen in het cao-traject wordt dan vanzelf groter.

Cadeautjes

Wordt jouw collega lid, dan maken julllie allebei kans op een extra cadeau onder het motto ‘Plant een zaadje en oogst!’ Je krijgt in november voor elke collega die je (gratis) lid maakt een cadeaubon van € 20 én je maakt dus kans op het cadeau. Onder de nieuwe leden én onder de aanbrengers van nieuwe leden verloten we namelijk twee mooie olijfbomen. We komen deze maand ook langs op een aantal kantoren om jullie te ontmoeten en nog een leuk cadeautje uit te delen. Zien we je daar?

Ga naar de actie-site

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error