Onderhandelingsresultaat cao Sport

Jij hebt onlangs kunnen stemmen over het onderhandelaarsresultaat van jouw cao Sport. Van de leden die hun stem hebben uitgebracht heeft iedereen ingestemd met dit resultaat. Ook de leden van andere vakbonden hebben ingestemd, dus is de cao nu rond.

Loonsverhoging

De belangrijkste uitkomst van deze overeenkomst is de loonsverhoging. Jij krijgt er de komende twee jaar maar liefst 13,6% bij. Dit is een ongekend hoog percentage voor de cao Sport. Het is ook een eerste stap in het wegwerken van het structurele tekort op jouw loonontwikkeling. Wij geloven dat deze loonsverhoging niet alleen bijdraagt aan het herstel van jouw koopkracht, maar ook aan de algehele verbetering van jouw arbeidsvoorwaarden.

Kilometervergoeding en generatieregeling

Uit de reacties die we hebben ontvangen, blijkt dat veel leden zeer tevreden zijn met de toevoeging van de kilometervergoeding voor woon-werkverkeer. En ook over de nu mogelijk geworden toepassing van de generatieregeling. Het doet ons goed dat deze toevoegingen aan de cao Sport positief worden ontvangen. We hopen dat ze een positieve invloed hebben op jouw werkervaring.

Meer zeggenschap over persoonlijke ontwikkeling

Een ander opvallend punt dat naar voren kwam uit de reacties, is de wens van leden om meer zeggenschap te hebben over hun persoonlijke ontwikkeling. We nemen deze feedback serieus en gaan kijken of we dit in de toekomst kunnen realiseren.

Cao-pagina:

Cao Sport (WOS) | CNV Vakmensen - Sport (WOS) | CNV Vakmensen

Tot slot wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te stemmen. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde en bepaalt uiteindelijk de richting van onze gezamenlijke arbeidsvoorwaarden. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail me dan:  w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Dank voor je betrokkenheid en vertrouwen.

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1998
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error