Nieuwe bestuurder bij de Sport

Afgelopen jaren heb ik – Sanne van der Meulen – jullie belangen mogen behartigen in de sport. Dat heb ik met veel plezier gedaan en nu is het tijd om het stokje over te dragen aan mijn collega Willem Kruithof. In deze nieuwsbrief lees je meer.

De afgelopen heb ik jullie belangen behartigt in de Sport. Als sportliefhebber, heb ik dit met veel plezier gedaan. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan mijn collega Willem Kruithof. Een collega die ik ken als enthousiaste collega.

Willem wil bij deze zichzelf ook even kort voorstellen: Willem Kruithof, ben al 25 jaar bestuurder  en ik ben ook namens het CNV betrokken bij zwembaden, dierenparken , kappers , horeca en Textielverzorging . De komende tijd zal jullie telefonisch benaderen om te horen hoe is binnen de sector en wat jij verwacht van het CNV.

Zijn contactgegevens vind je onder aan deze nieuwsbrief.

Corona
Het is een gekke tijd om nu te wisselen van bestuurder. We leven nu in een heel andere wereld. De huidige situatie brengt, ongetwijfeld, allerlei vragen met zich mee. Als het gaat om je werk en je werksituatie, hoe je veilig kunt werken en de adviezen en voorschriften van overheidswege en het RIVM, voor een antwoord kan ik alvast verwijzen naar de website van CNV Vakmensen: https://www.cnvvakmensen.nl/themas/coronavirus. Natuurlijk, kan je ook contact opnemen met het CNV om je vraag te stellen.

Sanne van der Meulen
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
E: w.kruithof@cnvvakmensen.nl