ANWB: Cao gesprekken vervolgd

Gisteren zijn de gesprekken voortgezet tussen CNV Vakmensen, FNV en de ANWB over een nieuwe cao voor de werknemers van ANWB B.V. In deze nieuwsbrief een korte update.

80-90-100-regeling

Tijdens dit overleg is veel gesproken over de contouren van 80-90-100 regeling. Deze regeling betreft 80% werken, 90% salaris en 100% pensioenopbouw vanaf een bepaalde leeftijd. Over deze regeling zijn we het nog niet eens; daar praten we dus nog over verder. Ook hebben we gesproken over een toegankelijker manier om arbeidsvoorwaarden aan te bieden (de Arbeidsvoorwaardenwinkel).

Stevige uitdagingen

Er liggen nog uitdagingen op verschillende thema’s, o.a. op het onderdeel loon.
Gezamenlijk is daarom vastgesteld in de volgende gespreksronde over integrale voorstellen met elkaar verder te praten, waaronder de loonvoorstellen. Die gespreksronde vindt plaats op 13 maart.

De cao online

Je kunt het hele cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga hier naar de cao-pagina ANWB
Heb je deze nieuwsbrief per post ontvangen dan hebben wij geen mailadres van jou. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/en pas je gegevens aan.

Maak jouw collega lid

CNV Vakmensen komt samen met jou op voor belangen als het gaat om werk en inkomen. Je hebt invloed op je arbeidsvoorwaarden (cao). Samen staan we sterk. Maak je collega lid en ontvang een cadeaubon van €20 en jouw collega betaalt als nieuw lid de eerste 6 maanden €24. Dit is slechts €4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door. Breng een nieuw lid aan

Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen Aletta Bulsink, Clio Stronk, Eric van Alem, Sander Bijl.

Aletta Bulsink
onderhandelaar CNV Vakmensen
M: +31 6 2047 1888
a.bulsink@cnvvakmensen.nl