Onderhandelingen cao KPN van start

Gisteren is er een eerste gesprek geweest tussen CNV, andere vakbonden en werkgever KPN over de cao vanaf 1 januari 2024. Partijen hebben in hoofdlijnen gesproken over de onderwerpen die tijdens de cao gesprekken aan de orde moeten komen. Volgende week vinden de eerste inhoudelijke gesprekken plaats.

Voorstellen CNV
Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief hebben diverse leden hun cao wensen aan het CNV onderhandelteam doorgegeven, waarvoor onze hartelijke dank. Op basis daarvan hebben wij een voorstellenbrief opgesteld die dient als onze CNV cao inzet. In de bijlage tref je deze aan. Laat het ons vooral weten als je onderwerpen mist of een verduidelijking wenst.

Voorstellen andere vakbonden en werkgever KPN
Zoals hierboven staat hebben we tijdens het eerste gesprek vooral de thema’s benoemd die tijdens de cao gesprekken aan de orde zullen komen. We verwachten in de volgende nieuwsbrief een inhoudelijke update te kunnen geven. Aan de kant van de vakbonden (naast CNV nog 3 anderen) zijn de voorstellen zoveel mogelijk op elkaar afgestemd zodat we samen sterk staan.

Data onderhandelingen
Er zijn nog 5 gesprekken gepland over de cao, waarvan het laatste gesprek half december in de agenda staat. We hopen dus voor het einde van de looptijd van de cao duidelijkheid te kunnen geven.

Collega al lid?
De cao onderhandelingen zijn hét moment om ook collega's te wijzen op het belang van het CNV. Hoe meer leden hoe beter het cao resultaat. Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

Vragen en/of opmerkingen
Je kunt hiervoor terecht bij KPN collega en mede onderhandelaar Hans Tuinman (hans.tuinman2@kpn.com) en ondergetekende.

Je kunt ook je reactie geven op onze cao pagina. Cao KPN | CNV Vakmensen - ICT | CNV Vakmensen

Marten Jukema
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
m.jukema@cnvvakmensen.nl
06-13204112

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error