KPN

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling

KPN is een Nederlands telecommunicatiebedrijf. Het bedrijf is actief op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en televisie. In de cao KPN staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. De cao KPN geldt voor werknemers bij de volgende KPN-onderdelen: KPN B.V. of Getronics PinkRoccade Overheidspersoneel B.V. Met een duur van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022. Je functie moet wel zijn ingeschaald in een van de salarisschalen (1 tot en met 13) die in de cao staan.

Wat speelt er in de cao?

De cao loopt tot 31 december 2023. De onderhandelingen over een nieuwe cao starten doorgaans ruim voor die tijd. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Marten Jukema
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte