Teleperformance; vragen aan jouw vakbond CNV Vakmensen

De afgelopen tijd kregen we veel vragen van collega's van jullie. Vragen over herplaatsing, verhuizing kantoor en zorgen omdat er werk naar Suriname gaat. Vragen over de cao en vragen over individuele problemen. Blijf ons vooral je vragen sturen, daar zijn wij als vakbond voor en ook om jou te helpen. Ook niet-leden kunnen simpele vragen stellen bij ons.

We horen graag jouw vragen en zorgen

Als vakbond zijn we er om jullie te helpen. Daarom horen we graag als je je ergens zorgen om maakt. De vragen die we kregen, gingen over werk dat naar Suriname ging en of je verplicht op andere accounts tewerkgesteld zou kunnen worden. Jullie CEO en het managementteam heeft ook nieuwsberichten gestuurd over de veranderende markt. 

Heb je zorgen en vragen? Je kunt naast het TP-management, ook altijd ons bellen of mailen met je zorgen. Ook vragen we zelf af en toe bij TP hoe het ermee gaat.
Wij krijgen echter niet alles te horen wat er speelt in het bedrijf, jouw melding is dus belangrijk.

Cao-vragen

De cao is afgesloten en getekend. De cao moet dus worden nagekomen en als het goed is, heb je je loonsverhoging gehad. Mochten jij of je collega's vragen hebben (ook niet leden), mail mij dan.

10-minutenclaim

De claim voor 10 minuten ligt nu bij de Hoge Raad, dat is de hoogste rechter. Deze hoogste rechter moet een uitspraak doen. Die uitspraak is er nog niet en wij verwachten dat het nog maanden gaat duren. Mocht je nog een vraag hebben, dan kun je mij mailen. Voor degenen die een claim wilden indienen, hebben wij TP een bericht gestuurd. Daarover heb je persoonlijk bericht gehad van ons.

Contacten met TP

We hebben regelmatig overleg met TP. Het helpt dus als je ons jouw zorgen deelt dan kunnen we TP hierop aanspreken (we noemen nooit namen zonder jouw toestemming).

Meepraten of reageren

Website: Cao Callcenters | CNV Vakmensen - Callcenters | CNV Vakmensen
Hulp nodig?: Contact met CNV via telefoon, app of socials | CNV - CNV.nl | CNV

Lid worden

Deel deze nieuwsbrief met je collega’s die nog geen lid zijn! Lid zijn kost maar € 24,- voor de eerste 6 maanden. Via deze pagina kun je € 20,- verdienen als je mensen lid maakt: Sluit je aan | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

Roderik Mol
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-20 47 18 90
r.mol@cnvvakmensen.nl