Whatsapp groep CNV leden en niet leden Rabobank

De komende maanden bereiden we ons opnieuw voor op de cao-onderhandelingen. Daarnaast zijn er ontwikkelingen op het pensioendossier waarover we je graag op de hoogte houden. Daarom hebben we een speciale CNV Rabobank WhatsApp groep gemaakt.

WhatsApp groep

De WhatsApp groep is een groep waarin je informatie krijgt over de laatste ontwikkelingen, soms wordt er een onderwerp uitgediept, of laten we onze leden bij de Rabobank aan het woord over een bepaald issue. Het is geen appgroep waarin je over en weer kunt reageren, behalve op polls. De kaderleden en de bestuurder van CNV Vakmensen praten je vanaf half augustus 2023 tweewekelijks bij.

Wil jij op de hoogte worden gehouden via WhatsApp? Dan kun je je via deze link aanmelden. Ook je collega's die nog geen lid zijn van CNV Vakmensen mogen deelnemen. Nodig hen van harte uit!

Cao-pagina Raboank

Op de website van CNV Vakmensen heeft Rabobank een eigen omgeving: de cao-pagina. Daar kun je 24/7 je vragen stellen of reageren. Daar gaan we net als in de WhatsApp groep af en toe een Poll of enquete plaatsen en lees je ook altijd het laatste nieuws. En als de cao-pnderhandelingen echt van start gaan verschijnt er daar de cao-tijdlijn. Het hele traject is dan op de voet te volgen en bij alle fases kun je meepraten. De cao-tijdlijn is toegankelijk voor al je collega's, ook al zijn zij nog geen lid van CNV Vakmensen.

Mede namens kaderleden: Bert van Dijk, Anja van der Kooij, Bjorn van der Meulen en Harrie Reumkens (Obvion)

Ellen Jonker
Bestuurder CNV vakmensen
E e.jonker@cnvvakmensen.nl


Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error